Bröllopsfotograf i Småland

Erfarenhet av bröllopsfotografering sedan 2006.

Jag heter Daniel Wengel och jobbar som fotograf i Jönköping. Jag har fotograferat bröllop och porträtt sedan 2006. Totalt har det blivit över 100-talet bröllop i Jönköping, Huskvarna, Gränna, Bankeryd, Habo, Nässjö, Skärstad, Ölmstad, Vaggeryd och även flertalet bröllop utanför länet.

Med min erfarenhet kan jag som fotograf få dig och din partner att slappna av framför kameran. För mig är det viktigt att leverera kvalitet till varje brudpar, därför bokar jag endast ett begränsat antal fotograferingar varje år.

Just nu bokar jag bröllop för 2023 och det finns fortfarande lediga datum kvar. Jag hoppas att mina fotografier nedan ska inspirera er. Har ni frågor eller önskar att boka mig så är ni välkomna att höra av er. Formulär finns längst ner på sidan eller här.

Du har säkert massa frågor. Vill du veta mer om hur en bröllopsfotografering går till, vad det kostar och hur du bokar? Hör av er till mig så pratar vi vidare. Helt förutsättningslöst. Jag nås på tel. 070-407 28 62. Du kan också fylla i formuläret nedan så svarar jag så fort jag kan (vanligtvis inom 24-48 timmar). Det går också bra att maila direkt till daniel [at] wengel.se

Hör av dig!