Filmproduktion i Jönköping – Daniel Wengel

Företagsfilm i Jönköping

Låt mig berätta er historia med hjälp av film!

En företagsfilm kan berätta eller förklara något på ett enklare sätt för din målgrupp. Oavsett om det är en informationsfilm till en mässa, casefilm om ett lyckat samarbete, instruktionsfilm om en produkt till YouTube, verksamhetsfilm till er hemsida eller kortare filmer för sociala medier.

Jag har skapat filmer till företag i över 10 år och guidar dig rätt utifrån dina önskemål. Tillsammans sätter vi syfte och mål med filmen och arbetar fram en story. På ett smidigt och krångelfritt sätt filmar, redigerar och anpassar jag filmen för rätt plattform. Allt görs utan mellanhänder med småländsk prismedvetenhet.

Med hjälp av motion graphics och animerad film kan jag på ett smidigt sätt att skapa snyggt content med hjälp av grafiskt material och illustrationer.

Jag är även certifierad drönarpilot och fångar magiska filmsekvenser från ovan med drönaren.

Några företag jag skapat film åt senaste åren är bl.a. ICA Sverige, Saab, Sverull, Aercrete, Klimator, Äppledalen, Mat runt Gränna, CombiQ, Framtiden, Sportfiskarna, Träcentrum, Jönköpings Kommun, Progressive Safety, Tappra Barn, Södra Skogsägarna, HTH Kök, Jönköping City, HV71 och Treza Solutions.

Hör gärna av dig om du är nyfiken på hur en filmproduktion kan passa era tjänster eller produkter. Jag berättar gärna mer och hittar lösningar till era utmaningar. Du når mig på tel. 070-407 28 62 mail. daniel@wengel.se eller fyll i formuläret längre ner på sidan.

Showreel och referenser

Hör av dig!

    Jag kan också hjälpa ditt företag med fotografering – läs mer här!