Bröllopsfotograf i Jönköping

Erfaren bröllopsfotograf sedan 2006 • Jag fångar den unika känslan på er bröllopsdag

Med min erfarenhet kan jag som fotograf få dig och din partner att slappna av och känna er bekväma framför kameran. För mig är det viktigt att leverera kvalitet till varje brudpar, därför bokar jag endast ett begränsat antal fotograferingar varje år eftersom jag också lägger stor vikt i redigeringen av bilderna.

Jag har fotograferat bröllop och porträtt sedan 2006. Totalt har det blivit över 100-talet bröllop i Jönköping, Huskvarna, Gränna, Bankeryd, Habo, Nässjö, Skärstad, Ölmstad, Mullsjö, Vaggeryd och även flertalet bröllop runt om i Småland och södra Sverige. Jag har därför bra koll på alla vackra fotoplatser i Jönköping med omnejd.

Ert bröllop är en magisk händelse i ert liv, något ni ska minnas och se tillbaka på för all framtid. Därför är det viktigt att välja en fotograf som ni känner er trygga med och som levererar hög kvalitet på era bröllopsbilder.

Just nu bokar jag bröllop för 2024 och 2025. Jag hoppas att mina bröllopsfoton nedan ska inspirera er. Har ni frågor eller önskar att boka mig så är ni välkomna att höra av er. Formulär och kontaktuppgifter finns längst ner på sidan.

Du har säkert massa frågor. Vill du veta mer om hur en bröllopsfotografering går till, vad det kostar och hur du bokar? Några av dem besvarar jag här.

Hör av er till mig så pratar vi vidare. Helt förutsättningslöst. Jag nås på tel. 070-407 28 62. Du kan också fylla i formuläret nedan så svarar jag så fort jag kan (vanligtvis inom 24-48 timmar). Det går också bra att maila direkt till daniel [at] wengel.se

Hör av dig!

    Läs mer om mig här