Bröllopsfotograf Daniel Wengel

Bröllopsfotograf

Jag fångar de unika bilderna från ert bröllop med stor känsla och rätt stämning. Sedan 2006 har jag fotograferat bröllop och porträtt och hittills har jag hunnit med att fotografera över 100 brudpar. Det innebär att jag har erfarenhet från att båda ta fina bilder och även få dig och din partner att känna er bekväma framför kameran.

Ert bröllop är en händelse i livet som ni ska minnas och titta tillbaka på. Därför är det viktigt att välja en fotograf som ni känner er trygga med och som levererar hög kvalitet på era bröllopsbilder.

Varje år fotograferar jag ett begränsat antal bröllop eftersom jag också lägger stor vikt i redigeringen av bilderna. Därför vill jag inte stressa fram varken fotograferingen eller färdigställandet av era bilder.

Jag har fotograferat bröllop i Jönköping, Huskvarna, Bankeryd, Habo, Gränna, Tranås, Vaggeryd, Skärstad, Kaxholmen, Mullsjö och på många andra platser runt om i södra Sverige. Eftersom jag utgår från Bankeryd (strax utanför Jönköping) har jag väldigt bra koll på vackra fotoplatser till era bröllopsporträtt.

Jag hoppas att mina bröllopsfoton nedan ska inspirera er. Hör gärna av er om ni har några frågor eller med er bokningsförfrågan.

Vill ni veta mer om bröllopsfoto?

Hör av er om ni har frågor kring en bröllopsfotografering eller med en bokningsförfrågan. Fyll i formuläret nedan så återkommer jag. Ni kan också ringa mig på tel. 070-407 28 62.

Hör av dig!